Priser og Åpningstider

Besøkssenteret har åpent hele året, men åpningstidene endres ut fra sesong:

20.juni – 31.august: mandag – søndag 09.00 – 20.00

01.september – 19.juni: mandag – søndag 10.00 – 17.00

Voksen: 100,-
Honnør: 80,-
Student: 80,-
Grupper over 10 stk: 80,-
Barn u/16: gratis

Besøkssenter Lofotodden nasjonalpark

Utstilling

Selve utstillingen er delt inn i 3 rom. I utstillingens første rom tar vi for oss flora og fauna, vi reiser tilbake i tid i rom nr 2, før vi avslutter inne i miljøavdelingen som tar for seg utfordringene med blant annet plast i havet. Inne i miljøavdelingen finnes det også en egen kreativ sone for alle som ønsker en liten pust i bakken.

Nysgjerrig på hvordan nasjonalparken ser ut, men kanskje ikke har tid eller mulighet til å reise inn i selve parken? Vi har en egen VR-avdeling hvor du enkelt kan reise inn i nasjonalparken. Bare len deg tilbake og nyt.

Besøkssenter Lofotodden nasjonalpark

Butikk

Vil du ha med deg et reiseminne fra Lofoten? Butikken er velfylt med et stort utvalg varer. Her kan du kjøpe med deg en lekker emaljekopp for å ha med ut på tur, en såpeholder laget av plast fra havet eller en praktisk totebag med motiv fra Lofoten.

Besøkssenter Lofotodden nasjonalpark

Kafe

I kafeen serverer vi deilige, nystekte vafler med nyrørt syltetøy fra Lofoten. Nyt en varm kaffekopp når været er litt surt eller en forfriskende is produsert i Lofoten når sommervarmen virkelig slår til.

Vi serverer også varm lunsj på forespørsel til større grupper. Bare ta kontakt.

Besøkssenter Lofotodden nasjonalpark

Kino

I den gamle gymsalen har vi nå rigget til kino. Her viser vi daglig et billedspill laget av Trym Ivar Bergsmo, med musikk av Runa Bergsmo. Ta deg en pause og la deg forføre av nydelige bilder og musikk.

Vi kan snart friste med dokumentarfilmene «Nord for Sola» og «This is Lofoten» som skal vises jevnlig.

Besøkssenter Lofotodden nasjonalpark

Turistinformasjon

Vi huser turistinformasjonen for Moskenes og her kan du komme innom for informasjon om alt fra overnatting, restauranter, turer, opplevelser og mye mye mer.

Besøkssenter Lofotodden nasjonalpark

Møterom

Har du behov for et møtelokale? Vi legger til rette for den perfekte rammen rundt deres møte og sørger for at dere har alt dere trenger.

Besøkssenter Lofotodden nasjonalpark